fbpx Skip to main content

OVER ONS

BESTEL ONLINE

LEER ONS BETER KENNEN

Akihito is de Japanse versie van een take-away restaurant met uitstapjes naar de wereldkeuken. Lekker met vrienden, collega’s of familie met een paar klikken een geweldige maaltijd op tafel. Ons uitgangspunt komt voort uit het idee van een proeverij. Je kunt kiezen uit alle specialiteiten van verschillende werelddelen.

Bij Akihito Sushi geloven wij in de kracht van versheid. Onze chefs zijn getraind in de kunst van het maken van sushi en bieden altijd de hoogste kwaliteit producten. Wij bieden een breed scala aan sushi opties, van traditionele rijstrolletjes tot moderne, fusion gerechten.

Met onze snelle en betrouwbare bezorgservice kunt u genieten van onze heerlijke sushi gerechten in het comfort van uw eigen huis. Onze bezorgers werken hard om ervoor te zorgen dat uw maaltijd op tijd en in perfecte staat bij u wordt afgeleverd. Of u kunt kiezen voor de afhaaloptie en uw maaltijd ophalen bij onze vestiging, waar onze vriendelijke medewerkers altijd klaar staan om u te helpen.

Bij Akihito Sushi bieden wij ook speciaal samengestelde menu’s voor grotere groepen en gelegenheden, zoals bedrijfsbijeenkomsten, feesten en partijen. Onze menu’s zijn samengesteld om een ​​evenwicht te bieden tussen smaak, versheid en waarde, en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Mocht u specifieke wensen hebben, bel of email ons gerust. Wij zullen u altijd  voorzien van passende opties.

Onze missie bij Akihito Sushi is om de beste sushi ervaring te bieden aan onze klanten. Wij bieden hoogwaardige producten en diensten tegen betaalbare prijzen en zijn altijd op zoek naar manieren om onze klanttevredenheid te verhogen. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, neemt u alstublieft contact met ons op zodat wij u klacht kunnen verhelpen. Zonder uw feedback weten wij ook niet of wij op de goede weg zijn. Klant tevredenheid staat immer op nr 1.

Kom en ontdek zelf waarom Akihito Sushi bekend staat als één van de beste sushi bezorgrestaurants in Zuid Holland.

BESTEL ONLINE

CONTACT & LOCATIE

BESTEL ONLINE

BESTEL ONLINE

CALL US