fbpx Skip to main content
Akihito sushi nieuws

Akihito Sushi: Onovertroffen kwaliteit

By June 5, 2023No Comments


Bij Akihito Sushi in Rijswijk hebben we na 10 jaar wel door dat de kwaliteit van een maaltijd begint bij de versheid en kwaliteit van de basis ingrediënten. Het staat nog net niet op een tegeltje bij ons in de keuken maar deze harde waarheid hebben wij hoog in het vaandel staan, een kernwaarde dat ten grondslag ligt aan alles wat we doen of juist niet doen. Van de vis die we gebruiken tot de rijst die dient als basis voor onze sushi, elk ingrediënt wordt zorgvuldig gekozen en verwerkt om ervoor te zorgen dat het aan onze hoge standaarden voldoen. Het zijn harde lessen die we hebben moeten leren in de aflopen jaren.

Zoals we al besproken hadden dat de versheid en kwaliteit aan de basis staan, is dit echter pas de eerste stap. Ook het verwerken en het bewaren van verwerkte producten is weer een vak apart. Maar na jaren ervaring weten nu wel hoe we alle verse producten zo lang mogelijk kwalitatief goed kunnen houden. Mochten er toch producten niet meer aan onze standaarden voldoen, gaan deze helaas toch de container in.

Onze ervaren chefs weten hoe ze de unieke smaken en texturen van elk ingrediënt tot hun recht moeten laten komen, en passen verfijnde technieken toe om deze verse ingrediënten te transformeren in culinaire hoogstandjes. Elke rol, elke schotel, elke hap weerspiegelt niet alleen de hoogwaardige ingrediënten, maar ook het vakmanschap en de toewijding aan uitmuntendheid van onze chefs.

Het resultaat? Elke maaltijd bij Akihito Sushi de keuken verlaat is een ervaring op zich. Een ervaring die begint met de hoogste kwaliteit ingrediënten en eindigt met een culinaire creatie die net zo oogstrelend is voor het zicht als voor de tong. Zo zet Akihito Sushi zich voortdurend in voor het handhaven van onze onovertroffen normen van kwaliteit en versheid, zodat elke hap je doet verlangen naar meer.

Leave a Reply